GRANADA


Accommodatie

Algemene voorwaarden

  • Gedeelde flats worden wekelijks gereserveerd. Je hebt de keuze om met studenten van de school te wonen of met lokale Spaanse inwoners. Studenten checken in op de zondag voor de cursus begint en checken de zaterdag na de laatste cursus dag uit, voor 12.00. Het is wel mogelijk extra nachten te boeken. Extra kosten hiervoor zijn € 18 voor een individuele kamer en € 15 per persoon voor een tweepersoonskamer.
  • Van de studenten wordt verwacht dat ze alle huishoudelijke taken met elkaar zullen delen als ze in Privé accommodaties verblijven. Als ze bij een gastgezin wonen wordt een schoonmaak service verleend.
  • Alle type accommodaties bevatten een wekelijkse was service; beddengoed wordt verschaft maar handdoeken niet. Overige service kosten zoals water, gas, elektriciteit etc. zijn bij de prijs in begrepen.
  • In het geval van Privé accommodatie (Categorie I), gastgezinnen en studenten residenties kunnen tweepersoonskamers alleen geboekt worden voor 2 personen die samen reizen.
  • De beschikbaarheid van studenten residenties is beperkt tijdens de schoolperiodes van oktober tot juni.
  • Voor degene die halfpension of volpension wil boeken; let wel op dat de hoofdmaaltijd in Spanje tijdens de lunch om 15.00 is.

Gedeelde Flat

Categorie I: met gebruik van de keuken, in gedeelde flats met Spaanse mensen.

Categorie II:met gebruik van de keukenfaciliteiten, in gedeelde flats met studenten van de school (ongeveer 6 studenten per flat).

Gedeelde Flat in Granada

Gastgezin

Met ontbijt, halfpension of volpension.

Studenten residentie

Met ontbijt, halfpension of volpension.