SALAMANCA


Accommodatie

LSC heeft een groot aanbod in accommodatie voor haar studenten. Gastgezinnen zijn ideaal voor studenten die helemaal willen opgaan in de Spaanse cultuur. Een studenten flat is de perfecte keuze voor degene die onafhankelijker verblijf willen en een studenten residentie is de beste optie voor degene die op zichzelf willen wonen een de omgeving van een metropool, en als je complete privacy wilt dan is een appartement de beste optie.

Accommodatie in Salamanca - Gastgezinnen Accommodatie in Salamanca - Studentenflat

Gastgezinnen

De ideale keuze voor studenten die tijdens hun verblijf in Salamanca helemaal willen integreren en ondergedompeld willen worden in de Spaanse cultuur. Wij hebben een uitstekende groep gastgezinnen uitgekozen die we hebben geselecteerd op aardigheid, warme gevoel en veel ervaring met buitenlandse studenten. Deze type accommodatie is een werkelijke aanvulling op jou Spaanse cursus en hier zul je ook veel leren over de cultuur, met name de tradities en gewoontjes van de familie en feesten.
De prijs bevat::

  1. Accommodatie in een individuele of tweepersoonskamer
  2. Half of volpension (wassen van kleding niet inbegrepen)*.
  3. Persoonlijke aandacht en hulp met jou aanpassing.
  4. Huissleutels, waarmee jij het huis kunt verlaten en binnengaan wanneer jij dat wilt, ofwel complete vrijheid.
* Als je een wekelijkse schoonmaak wilt dan kost het € 36 per maand (strijken niet inbegrepen).
De maximale afstand van de school is 20 minuten met het openbaar vervoer.

Studentenflat

Als je een onafhankelijkere levensstijl kun je kiezen voor een verblijf in een studenten flat. Deze flats hebben 3 of 4 slaapkamers (individuele en tweepersoonskamers), woonkamer, een keuken (volledig uitgerust met wasmachine, magnetron, pannen etc) en een gedeelde badkamer. De flats worden gedeeld met studenten van LSC, vanuit de hele wereld en dit zal jou verblijf zeker verrijken.

In de flat zul je verantwoordelijk zijn voor een aantal zaken zoals het schoonmaken van de flat, het koken van je eigen maaltijden en het respecteren van je huisgenoten en de buren. Een kleine borg wordt er gevraagd (voor als je dingen in de flat kapot maakt) die aan het einde van jou verblijf weer wordt terug gegeven.

Wij voorzien jou van lakens en beddengoed, tevens is gas water en elektriciteit bij de prijs inbegrepen, net als een wekelijkse schoonmaak van gezamenlijke gedeeltes van het huis(keuken, badkamer en hallen). Deze accommodatie is alleen beschikbaar voor studenten ouder dan 18 jaar.

Residentie

Dit is de beste optie voor studenten die onafhankelijk willen zijn en willen wonen in de omgeving van de metropool. Wij bieden jou een comfortabele residentie met ruime kamers (individueel of voor 2 personen), een gedeelde badkamer (er zijn ook kamers met een privé badkamer, tegen een meer prijs), eetkamer, wasfaciliteiten, telefoon center, videokamer en internet toegang.
Bij de prijs inbegrepen is het volgende:

  1. Accomodatie in een één of tweepersoonskamer
  2. Volpension of halfpension
  3. Dagelijkse schoonmaak van de kamer
  4. Wekelijkse verschoning van de lakens en beddengoed (Je moet zelf je handdoeken meenemen)
De studenten residentie is alleen beschikbaar in de zomer, van 15 juni tot 15 september.