SALAMANCA


Activiteiten

De activiteiten die LSC organiseert bieden een gevarieerd programma zodat jij je niet zult vervelen. Voor jou informatie worden de activiteiten op het prikbord gehangen bij de entree hal. Elke dag zijn er activiteiten te doen na de lessen. Sommigen zijn gratis, voor sommigen moet er worden betaald. Bovendien worden er ook informele evenementen georganiseerd door de studenten zelf en deze worden opgehangen in het school gebouw.

Activiteiten in Salamanca Activiteiten in Salamanca Activiteiten in Salamanca

Wij bij LSC vinden het erg belangrijk dat studenten de Spaanse taal niet alleen via de lessen leren, maar ook door het oefenen van de Spaanse taal gedurende aanvullende activiteiten. Als je de cursus erg belangrijk vindt, dan zul je je vrije tijd ook erg belangrijk vinden.

Conferentie

De conferenties georganiseerd door onze school behandelen de Spaanse taal, economie of alle aspecten van de samenleving die fascinerend zijn. In deze activiteiten na schooltijd verwelkomen we je in een conferentie hal met audiovisuele middelen om te praten over Spaanse onderwerpen zoals literatuur,historie, kunst en geografie.

Feesten

Met meer dan 40.000 studenten die naar Spanje komen, uit alle hoeken van de wereld, is Salamanca met recht een studentenstad ten omen. Er zijn talloze disco´s en cafés waar elk weekend duizenden jongeren uitgaan om feest te vieren. Pubs en cafés organiseren vaak feesten waar drankjes zeer goedkoop zijn. LSC organiseert ook alle type feesten. De studenten organiseren het ook vaak in hun huizen of in cafés; met sangria en wat snacks is alles mogelijk en het is een goede en sociale manier om mensen te leren kennen.

Dinners

Dinners die worden georganiseerd of gepromoot is de beste manier om de lokale keuken te proeven en je te vermaken met de beste school. Studenten van de school uit alle hoeken van de wereld kunnen verlegen zijn, maar tijdens deze etentjes laten ze dit achter zich en leren ze anderen kennen tijdens het eten en drinken in de restaurants van Salamanca.

Sport

LSC biedt jou de mogelijkheid om sporten te beoefenen onder zeer veilige omstandigheden. Een groot aanbod van conventionele sporten zoals tennis, basketball, voetbal, joggen of zwemmen. Indoor voetbalvelden, tennisbanen, renbanen, zwembaden (zowel privé als publiekelijk) zijn beschikbaar om alle sporten te beoefenen.

Excursies

Excursies naar interessante plaatsen rond Salamanca in de weekenden worden regelmatig door LSC worden georganiseerd. Dit kan een halve dag duren, één dag maar ook 2 dagen. De school regelt bussen, boekt hotels, regelt gidsen, verkrijgt tickets voor museum bezoeken etc. Alles wat je hoeft te doen is je in te schrijven, je camera te pakken en je vermaakt je vanzelf!.

Tapas

Deelnemen aan de "tapeo" geeft je de kans om de energie van Salamanca te voelen. Vaak gaan de docenten van LSC met hun studenten uit eten in verschillende cafés in Salamanca om de aperitieven en wijnen te proeven van de verschillende regio´s in het land.

Film

LSC draait regelmatig Spaanse films van regionale of beroemde Spaanse regisseurs, hiermee leer je snel Spaans op een leuke manier. In de middag uren biedt de school jou de mogelijkheid elke film die aanwezig is te kijken, niet alleen nieuwe films maar ook klassieke films die altijd populair blijven.

Schrijven en lezen Workshop

LSC biedt haar studenten elke week een lees workshop om hun uitspraak en intonatie van de spaanse taal te verbeteren. Teksten van Spaanse novels en andere werken uit de klassieke ¨Gouden literatuur eeuw¨ worden gekozen, daarnaast worden ook krantenartikelen gebruikt. Teksten worden hardop gelezen en de docent zal de fouten in uitspraak en intonatie verbeteren- De verschillende rijmen en intonaties zullen duidelijk worden bestudeerd. De workshop wordt geleidt door een goed voorbereide docent.