SALAMANCA


De school

Denk je er over Spaans te leren in Spanje? Dan hebben wij de plaats voor jou gevonden. Welkom bij LSC, een Spaanse talenschool in Salamanca, die je hoge kwaliteit lessen geeft met een ander tintje. Wat jou reden ook is om Spaans te studeren, bij ons zul je de geschikte cursus vinden. Wij zijn trots op onszelf dat wij geschikte docenten voor de kunnen vinden die de beste kwaliteit geven en die hun leermethoden kunnen aanpassen aan de wensen van de studenten. De school bevat 5 moderne klaslokalen; studenten gratis gebruik maken van alle faciliteiten inclusief bibliotheek en internet toegang tijdens de pauzes. Aanvullend op jouw ervaring tijdens het Spaans leren in Salamanca heb je de kans om een schitterende universiteitsstad te ontdekken met een rijke cultuur en een divers en heftig nachtleven. Dus als je deel wilt zijn van een levendige school, schrijf je dan vandaag nog in bij LSC en ontdek de mogelijkheden!

Onze Spaanse school in Salamanca is de ideale plek om Spaans te leren. Onze 5 klaslokalen hebben een relaxte sfeer en bevatten alles wat je nodig hebt om de lessen comfortabel te volgen. Ruime lokalen, grote tafels en comfortabele stoelen. De groepen bestaan uit maximaal 10 studenten, dit zorgt er voor dat de docenten zeer persoonlijke aandacht kan geven aan elke student en, belangrijker, studenten kunnen zich zonder angst uitdrukken.

Spaanse school in Salamanca Spaanse school in Salamanca Spaanse school in Salamanca

Om te Spaanse cursussen aan te vullen kunnen de studenten bij LSC gebruik maken van alle faciliteiten waaronder een bibliotheek en internet café. Dit is de perfecte manier om helemaal op te gaan in de Spaanse cultuur. Wij bieden cursussen van standaard tot intensief met 8 verschillende niveaus. Wat jou reden ook is om Spaans te studeren, bij ons vind je de geschikte cursus. Wij zijn trots op onszelf dat wij geschikte docenten voor de kunnen vinden die de beste kwaliteit geven en die hun leermethoden kunnen aanpassen aan de wensen van de studenten.