SANTANDER


De stad

Beschermd door de grootste natuurlijke haven in de Cantabrian zee, gelegen in de zon en beschermd tegen de koude wind uit het noorden door een berg. Met rivierbanken die stammen uit de prehistorie, bewijzen van een Romeinse haven en mijnen. Door de liggen van Santander vlak aan de zee, is de economie van Santander gebaseerd op visserij en handel. Tevens leunt de economie sterk op het toerisme, door het mooie landschap, prachtige stranden en milde klimaat. In de 19e eeuw kwamen verschillende edelen zoals (Isabel II, Alfonso XII) naar Santander.

Spaanse cursussen in Santander

Vandaag de dag is Santander met 185.000 inwoners een dynamische stad met commerciële activiteiten. Er zijn veel culturele evenementen gedurende het hele jaar die jou zullen vermaken, inclusief het jaarlijks prestigieuze programma dat wordt aangeboden hoor het Palacio de Festivales, dit bevat onder andere theater, dans, muziek, opera etc. Dit begint in de zomer tegelijk met het Santander International Festival.

Het culturele panorama wordt verrijkt door het theater, artistieke en literaire bijdragen van andere instituties. Ook mag het Cantabrian Maritime Museum en de moderne Show en tentoonstellingen hall niet vergeten worden, net als de spectaculaire Mataleñas Golf Club. De stad biedt leuke plaatsen om te slenteren aan de zeekust van Cabo Mayor tot El Sardinero, tot La Magdalena en tot het centrum van Avenida de Reina Victoria- er is een komen en gaan van mensen naar de baai en stranden en het historische centrum. Van Puertochico tot achter de Calle Burgos, verschillende uitzichten van grote gebouwen met de beste winkelramen. Santander is erg rijk in groene gebieden zoals La Magdalena of de Mataleñas-Cabo Mayor tuinen