SANTANDER


Accommodatie

Alle huisvestingsmogelijkheden die wij bieden worden zorgvuldig door de school uitgekozen om te kunnen voldoen aan al jou behoeftes, tevens ligt de accommodatie op loopafstand van de school.
Accommodatie wordt gereserveerd van de zondag voor je lessen beginnen, tot de zaterdag (12.00 – middag) na je laatste lesdag.

Gastgezinnen

Sterk aangeraden. De beste manier om Spaans te leren is om er midden in te zitten.
Gastgezinnen, tweepersoons of individuele kamer, volpension: bevat ontbijt en avondeten.

Appartementen

Centraal gelegen appartementen. Aanbevolen voor onafhankelijke mensen, ouder dan 18 jaar. Zeer comfortabele appartementen dichtbij de school, waarvan sommigen met een schitterend uitzicht over de zee. Inclusief alle faciliteiten.
Neem contact op met de school voor de meest actuele prijzen. Privé flats zijn beschikbaar op aanvraag. Als je meer informatie wil, vertel ons met hoeveel mensen je komt, hoeveel kamers je nodig hebt, exacte data etc.

Hotel / Hostel

Wij zijn bereid jou alle informatie te verstrekken over hotels en hostels en een reservering te maken als jij je inschrijft.
Prijzen beginnen bij € 27 voor een hostel en € 54 voor een 3 sterren hotel. 4 en 5 sterren hotels zijn ook beschikbaar.
Accommodatie in Hotel/Hostel moet direct bij de receptie betaald worden, dit in verband met de regels van het hotel.
Vrienden of familie van onze studenten die niet onze cursus volgen kunnen natuurlijk ook een kamer of flat via onze service boeken, maar hier vragen we € 30 extra voor.