SEVILLA


De stad

Sevilla is de hoofdstad en belangrijkste stad in Andalusië, dit is tevens het centrum voor geld en cultuur. De stad ligt aan de oever van de rivier Guadalquivir en alle interessante culturele bezienswaardigheden zijn te zien op loopafstand van het centrum.

Toeristen zich het hele jaar bezighouden. Men zegt dat Sevilla één van de langste histories in Europa kent met een overvloed aan Moorse gebouwen, kerken, kloosters en monumenten, niet te vergeten het Alcázar paleis en de Giralda, een schitterend voorbeeld van Europa's gotische kathedralen en de grootste plaats van aanbidding in Spanje.

Afgezien van de cultuur staan de “Sevillanos” bekend om hun openheid en vriendelijkheid, ze zijn altijd enthousiast voor hun vele festiviteiten en evenementen.

Sevilla Photos. Onze spaanse school in Sevilla Sevilla Photos. Onze spaanse school in Sevilla Sevilla Photos. Onze spaanse school in Sevilla

Twee van de meest bekende hiervan zijn de Fería de Abril waar feestend en dansend de straten gedurende dag en nacht worden gevuld, en de heilige festiviteiten van de Semana Santa, één van de meest indrukwekkende in Spanje.