VALENCIA


De stad

Valencia is een goede keuze om je Spaanse cursus te doen. Het is een stad aan de middellandse zee. Het combineert de moderne tijd heel goed met de traditionele zaken, die zijn overgebleven uit de vroegere periodes.

Valencia is de thuishaven van de Paella en hier groeien de grootste sinaasappel bomen van Europa, maar er zijn nog vele andere dingen die Valencia jou te bieden heeft. Er zijn veel activiteiten die je kunt doen in je vrije tijd, er zijn veel verschillende culturen aanwezig en Valencia heeft een rijke historie.

Het centrum van de stad geeft je het gevoel van een klein dorpje met honingkleurige gebouwen, straten gemaakt van kinderkopjes, schitterende pleinen en charmerende buurten.

Tevens vind je in de stad lange goudgele stranden met schitterende winkelstraten, vol met restaurants en cafés waar je de locale keuken kunt proeven. Door haar schitterende klimaat kun je deze plekken gedurende het hele jaar bezoeken.

Valencia organiseert de 32e editie van de American's Cup, de belangrijkste racewedstrijd voor jachten ter wereld. Valencia is de Poort naar Middellandse zee gebied.

Alles samen genomen met de ruimdenkende en vriendelijke bevolking maken Valencia tot een ideale plaats om je cursus te volgen. Het zal een onvergetelijke herinnering worden.