VALENCIA


Accommodatie

Gedeelde appartementen

Dit type accommodatie geeft je de kans om te leven met studenten uit andere landen. De appartementen bevinden zich dicht bij de school, op minder dan 20 minuten per openbaar vervoer. Elk appartement heeft drie of 4 slaapkamers en één of twee badkamers die wordt gedeeld met de andere studenten. Alle appartementen hebben volledig ingerichte keukens, een woonkamer met TV, een wasmachine en strijkijzer. De school biedt beddengoed en zorgt voor de schoonmaak van het appartement.

Gastgezinnen

Het wonen bij een gastgezin is de beste manier om gewend te raken aan de Spaanse levensstijl, Spaanse tradities en het oefenen van de Spaanse taal. We kiezen zorgvuldig de gastgezinnen uit zodat onze studenten zich op hun gemak voelen. De meeste families wonen dicht bij de school. Studenten worden ondergebracht in individuele of tweepersoonskamers en kunnen kiezen uit 3 types logies (ontbijt, halfpension of volpension). De maximale afstand van de school is 20 minuten met het openbaar vervoer.

Residenties

Wij bieden ook residenties aan als accommodatie. Deze zijn dichtbij de universiteit gevestigd en goed verbonden met de school. Er zijn individuele en tweepersoonskamers beschikbaar, een badkamer die met 3 of 4 studenten wordt gedeeld en ze hebben allemaal een gezamenlijke woonkamer met TV en eetkamer.