Cazare în Salamanca

Cazare

LSC ofera diferite tipuri de cazare pentru a putea multumi pe toti. În timpul sejurului tau la LSC vei putea combina doua sau chiar trei tipuri diferite de cazare.

Pentru informatii ulterioare despre Cursurile noastre de spaniola:

Vei putea alege dintre urmatoarele:

De îndata ce vom primi înscrierea ta, îti vom trimite o confirmarea a cursului si a cazarii împreuna cu informatiile de care vei avea nevoie (adresa locuintei si orarul cursului...)

Garantii

Daca cumva cazarea nu corespunde cererilor tale, LSC garanteaza ca îti va asigura o alta locuinta în maxim 48 de ore. Trebuie sa existe un motiv serios pentru a cere schimbarea cazarii.

Toate locuintele sunt supraveghiate în continuu de catre scoala noastra. Orice fel de dauna prezenta la momentul sosirii tale trebuie semnalata scolii si noi vom încerca s-o reparam cât de repede posibil.

Toate locuintele procurate de LSC se afla la maxim 20 de minute de distanta, mergând pe jos, fata de scoala. În timpul sejurului tau vei putea combina mai multe tipuri de cazare, în functie de disponibilitate. Pentru a putea profita de aceasta posibilitate, va trebui sa ne comunici preferintele tale atunci când ne trimiti formularul de înscriere.

info@learnspanishcourses.com