Activitati în LearnSpanishCourses.com

Conferinte

Conferintele, organizate dupa lectiile de spaniola, sunt despre istoria Spaniei si despre diferitele aspecte ale istoriei acestei tari. Geografia, arta si istoria Spaniei sunt explicate într-un mod usor si simplu, astfel încât sa-i ajute pe studenti sa înteleaga caracteristicile Spaniei.

Activities in our Spanish school: Conferences

În timpul acestor conferinte profesorii nostrii de cultura vor vorbi despre Istoria Spaniei, Literatura, Arta si Geografie. În fiecare conferinta vei primi material informativ despre un anumit argument. Se vor discuta argumente ca de exemplu Don Quijote, colonile spaniole în America, Picasso, Dali sau Razboiul Civil Spaniol si vor fi explicate.

În alte zile se vor face dezbateri si conversatii în spaniola despre argumente actuale sau dispute istorice si tu vei putea expune punctul tau de vedere. Aspecte politice, terorismul, problemele sociale sau ultimile stiri vor fi subiectele discutilor, discutii care se vor desfasura întotdeauna în mod politicos.

Frecventarea acestor discutii si dezbateri nu va fi doar placuta, dar fiind tinute numai în limba spaniola, te vor ajuta la îmbunatatirea vocabulariului si vor dezvolta capacitatea ta de întelegere a limbii vorbite.