Activitati în LearnSpanishCourses.com

Filme

LSC proiecteaza filme în spaniola sau filme straine dublate pentru a te ajuta sa-ti îmbunatatesti nivelul lingvistic si ca sa-ti petreci timpul liber într-un mod placut. În timpul dupa-amiezilor vei putea vedea nu numai filme contemporane dar si cele clasici, care vor fi întotdeuna la moda.

Activities in our Spanish school: Films

Scoala organizeaza sedinte de vizionare a filmelor spaniole, gratuite pentru toti elevii. Vrem ca elevii nostri sa aiba posibilitatea de a cunoaste regizori spanioli ca de exemplu Pedro Almodóvar, Alejandro Amenábar sau Alex de la Iglesia.

Pentru a ajuta elevii nostrii sa se cufunde în identitatea si în cultura spaniola, proiectam exemple cinematografice spaniole de la origini pâna la ziua de astazi, filme din perioada celei de-a Doua Republici, din timpul Razboiului Civil, al Dictaturii si a Spaniei Democratice.

Dorinta noastra este ca tu sa nu pierzi lectiile uitandu-te la filme, dar sa te uiti la ele în timpul tau liber. Majoritatea filmelor sunt proiectate subtitrate în spaniola, asfel încât îti vei putea îmbogati vocabularul. Scoala are o colectie de casete video si de DVD-s, asa ca le vei putea vedea dupa lectii. La receptie vei putea întreba despre disponibilitatea auditoriului si te vei putea bucura de marele nostru ecran si de sistemul audio Home Cinema.