Activitati în LearnSpanishCourses.com

Sports

LSC îti ofera posibilitatea de a practica sporturi fara a te expune la nici un fel de pericol. Oferim o mare gama de sporturi practicabile tot anul, ca de exemplu trekking sau calarie. Deasemenea sporturile traditionale pot fi precticate, precum tenis, basket, fotbal, jogging sau înot. LSC pune la dispozitia ta câmpuri de fotbal, de tenis, piscine, si private si publice.

Activities in our Spanish school: Sports

Orasul si provincia sunt locuri ideale pentru a practica sporturi de orice fel, de la cele traditionale ca de exemplu înot, canotaj, calarie etc. la cele mai aventuroase ca bungee-jumping, alpinism, rafting sau deltaplan. În Salamanca exista si multe structuri ca de exemplu terenuri de fotbal, de tenis, piscine, unde se pot practica aceste sporturi.

Aceasta este doar o mica parte din tot ceea ce poti face cu noi. Bineînteles, participarea la aceste activitati nu este obligatorie, dar suntem siguri ca aceste activitati împreuna cu cursurile noastre, cazarea noastra si celelate activitati vor transforma sejurul tau într-o experienta de neuitat.