Activitati în LearnSpanishCourses.com

Tapas

A participa la "tapeo" înseamna a simti ritmul orasului Salamanca. Deseori profesorii de la LSC merg împreuna cu elevii la diferite baruri din Salamanca pentru a gusta "pinchos" (aperitive) si vinuri din diferitele regiuni a tarii.

Activities in our Spanish school: Tapas

Tapas sunt aperitive care sunt servite înainte de prânz si înainte de cina în baruri si taverne. Exista multe feluri de tapas, dar ele întotdeuna sunt mici portii de mâncare, care împreuna cu bautura, sunt ceva tipic în Spania.

Barurile din Salamanca sunt locuri unde lumea se aduna pentru a conversa, a întâlni prieteni, a bea ceva, a mânca tapas sau doar pentru a-si petrece timpul liber. Barurile sunt pentru spanioli locul lor preferat pentru a-si petrece timpul liber.A merge la barurile "tapas" este o activitate tipica a spaniolilor. Pentru secole obiceiul a fost de a merge la bar si de a lua o bere si niste aperitive, care se numesc "tapa". În ziua de astazi aceasta traditie este la fel de populara ca acum câteva secole. Suntem siguri ca dupa ce vei proba aceast obicei, vei dori sa repeti aceasta experienta.