Aktiviteter - LearnSpanishCourses.com

Konferencer

Konferencer, der er arrangeret lige efter dine spansktimer, som giver dig et indblik i utallige aspekter af det moderne og historiske Spanien. Landets geografi, kunst og historie bliver forklaret på en let måde for at få eleverne til at forstå Spaniens særegenhed.

Activities in our Spanish school: Conferences

Disse dage vil vores lærere i spansk kultur invitere dig ind i konferencelokalet for at tale om emner som spaniens historie, litteratur, kunst og geografi. Ved hver samtale vil du få en lille folder med fakta om det emne, som den skal handle om med informationer og datoer. Der vil blive uddybet emner som Don Quixote, de spanske kolonier i Amerika, Picasso, Dali eller den spanske borgerkrig.

Andre dage vil der være en debat på spansk, hvor at flere forskellige emner vil blive diskuteret såsom aktuelle emner og historiske uoverenstemmelser vil blive diskuteret så du kan komme frem med dine holdninger. Politiske emner, terrorisme, sociale problemer og underholdnings nyheder vil være emner der vil blive diskuteret, men altid på en høflig og respektfuld måde.

Tilstedeværelse ved samtalerne og debatterne er både morsomme og vil kun blive ført på spansk, så du kan få forbedret dine spanske sprogkunskaber.