Aktiviteter - LearnSpanishCourses.com

Middagene

Middagene er måske den bedste måde for eleverne at lære hinanden på. Mange gange i løbet af sæsonen planlægger LSC middage for alle sine elever og lærere i en af byens mange restauranter.

Activities in our Spanish school: Dinners

Hver gang er middagen på en ny restaurant for at opleve en ny menu, så du kan lære den spanske gastronomy at kende og også de mere eksotiske retter. Ved disse sammenkomster prøver vi på at skabe venskaber og en god stemning imellem vores elever.

De mest typiske retter fra Salamanca kan man smage under disse middage, du kan bla smage de dejlige retter fra regionen som hornazo, farinato, og den berømte sortfodede skinke eller andre spanske delikatesser som paella og tortilla. Men muligheden for at tage på forskellige restauranter er fordi Salamanca har mange etniske restauranter, hvor det er muligt at nyde de andre landes gastronomi f.eks. Argentina, Italien, Tyrkiet, Frankrig, Mexico, Kina, Japan, Arabien, etc. Middage planlagt af LSC er en af de bedste måder at have det hyggeligt på mens man smager det mest lækre mad.