Aktiviteter - LearnSpanishCourses.com

Films

En af de mest spændende og sjove måder at lære spansk ved, på en hurtig måde, er ved at se film på spansk. LSC viser regelmæssigt film på spansk fra lokale produktioner eller udenlandske film, der er blevet eftersynkroniseret. Du vil have mulighed for at se nye film, men også nogle af klassikerne som aldrig går af mode.

Activities in our Spanish school: Films

LSC giver dig muligheden for at se hvilken som helst film du ønsker at se om eftermiddagen. Skolen arrangerer spanske filmfremvisninger, som er gratis for vores studerende. Vi vil gerne give dig adgang til nutididge spanske filminstruktører som Pedro Almodóvar, Alejandro Amenábar eller Alex de la Iglesia. Formålet med dette er at du ikke spilder dine timer på at se film, men har muligheden for at gøre det i din fritid. De fleste af filmene er med undertekster på spansk så du på den måde kan forbedre dit ordforråd. Skolen har en samling af videoer og DVDer som du kan se efter timerne. Spørg ved receptionen om biografen er ledig og nyd vores storskærm og vores Home Cinema sound system.

Vi vil også gerne give et representativt eksempel på filmproduktionen i Spanien fra den nutidige til dens opstart, vi viser store filmtrends fra den Anden Republik, Borgerkrigen, Diktatur og det demokratiske Spanien. Synspunktet i disse film vil give et dybdegående billlde afden spanske kultur og identitet i forgående år til eleverne.