Szórakozás - LearnSpanishCourses.com

Konferenciák

Konferenciákat szervezünk a spanyolórák után, a történelmi Spanyolországról, számos megközelítésben lenyugözo információt nyújtunk. Földrajzát, muvészetét és történelmét értheto módon magyarázzuk el, hogy a diákok megértsék Spanyolország vele született gazdagságát.

Activities in our Spanish school: Conferences

Ezeken a napokon a tanárok szívesen meghívnak a konferenciaterembe, hogy olyan témákról beszélgessünk mint a spanyol történelem, irodalom, muvészet vagy földrajz. Minden beszélgetéshez kapsz egy jegyzetet, melyen információkat és adatokat találsz. Olyan témák mint Don Quixote, az amerikai spanyol kolóniák, Picasso, Dalí vagy a spanyol polgárháború, mind részletesen elmagyarázzuk.

Más napokon a délutáni beszélgetés spanyolul, olyan témákról fog szólni mint az aktuális ügyek, történelmi viták, ahol eloterjesztheted látásmódodat. Politikai nézetek, terrorizmus, szociális ügyek, világhírek mind a vita témái lesznek, de mindig kulturált és tisztelettudó módon.

A beszélgetéseken való részvétel nemcsak élvezetes lesz, hanem teljesen bevezet a spanyolba, így fejleszteni tudod szókincsedet és szövegértésedet is.