Szórakozás - LearnSpanishCourses.com

Vacsorák

A LSC által szervezett vacsorák a legjobb alkalom, hogy megkóstold az ételeket és hogy egy jó társaságban legyél. Az iskola diákjai elöször bátortalanok lehetnek, amint Spanyolországba érkeznek a világ különbözö részéröl, de ezeken a vacsorákon ez elmúlik és megismerik egymást beszélgetés, evés és ivás közben Salamanca éttermeiben.

Activities in our Spanish school: Dinners

Minden alkalommal másik étteremben rendezzük, hogy felfedezd a különbözö menüket, így Spanyolország gasztronómiáját, de a külföldi ételeket is. Ezeken az összejöveteleken, barátságokat köthetsz és egy jó légkörben lehetsz a diákok között.

Ezeken a vacsorákon tipikus spanyol ételeket kóstolhatsz meg, melyeket a szezon folyamán többször megszervezünk. Gasztronómiai különlegességeket mint például a paella, vagy a híres “fekete láb” sonka, disznóhús, tortilla vagy egyéb spanyol ételeket kóstolhatsz meg az este folyamán. Ezenkívül egyéb helyeket is meglátogathatsz Salamancában, mivel számos nemzeti éttermet megtalálsz: japán, olasz, argentín, francia, mexikói, kínai, török.